1
Als je klikt op een zwarte stip in de lopende rij, wordt deze gemarkeerd met een rood vierkant. Nu kan je de pin selecteren die wilt gebruiken door op één van de 6 pinnen rechts op het bord te klikken. Klik daarna op de volgende zwarte stip waar je een pin in wilt plaatsen en herhaal de hiervoor beschreven handeling. Je hebt een pin verkeerd geplaatst? Geen probleem, klik op de pin die je wilt veranderen en deze zal verdwijnen. Nu kan je de juiste kleur kiezen.
2
Als je klaar bent met een rij, klik je op de OK knop rechts op het bord. De computer zal nu met witte en zwarte pinnen aangeven hoe je hebt gescoord. Als er geen pinnen verschijnen heb je niets goed geraden.
Daarna is je volgende beurt.
3
Standaard bevat de kleurenreeks van de computer één of meerdere pinnen met dezelfde kleur. Het raden van de reeks wordt zo moeilijker gemaakt. Als dit te moeilijk voor je is kun je dit uitschakelen door het onderste keuzevakje aan te vinken onderaan het bord. Dit betekent trouwens wel dat het spel opnieuw begint en de computer een nieuwe keus maakt.
4
Na 7 beurten of als je de juiste reeks hebt geraden, wordt de keuze van de computer weergegeven onderaan het bord. Je kunt nu weer Nieuw spel aanklikken om het bord te schonen en opnieuw te beginnen. Je kan trouwens altijd op deze knop drukken, ook als het spel nog bezig is.